Rollespil i Lords Assembly

Der findes og spilles mange forskellige rollespilssystemer, Lords Assembly har valg at, udover de bøger vi gennem årene har samlet og fået, at stille dndbeyond til rådighed for rollespillerne i foreningen. På dndbeyond har vi alle sourcebooks som giver DM såvel som spiller mulighed for at lave, alt det fede fra dungeon and dragons 5e. Desuden har foreningen investeret i skinni minies, helte og monstre printet i 2d akryl, så man kan skabe den helt rigtige stemning med modeller og terræn.

Pen and Paper Galleri

Live Rollespil

Vores live rollespil er aktive og synlige, i form af diverse events og aktiviteter, men tager også ud og spiller rundt om i landet, i diverse scenarier. Om du har dit eget udstyr, eller har lyst til at prøve kræfter med at, bygge dit udstyr selv, så er vores rollespilsværksted til rådighed. Vores gæve rollespillere er altid tilrådighed med hjælp og vejledning.

Galleri Live Rollespil

Infinity

Infinity er et skirmish-spil, hvilket vil sige at man bruger få figurer til at spille. Spillet foregår i et Sci-Fi univers 175 år i fremtiden. Infinity er meget inspireret af manga, f.eks. Ghost in the Shell og Appleseed.  

Infinity adskiller sig fra andre figurspil, ved at man altid er ”i spil”. Når det ikke er din tur, skal du stadigt reagere mod din modstanders træk. Infinity er nemt at lære, svært at mestre, trænger du til en udfordring med stor taktisk dybde, er Infinity lige noget for dig.  

Age of Sigmar

Forbered dig på at gå ind i en verden af krig og død, vold, ædelhed og vanvid. Du vil tage kommandoen over en styrke af mægtige krigere, monstre og belejringsmaskiner og lede slag i mærkelige, troldbundne riger, med udløsning af kraftfuld trolddom, himle, der formørkes af pile, og fjender, der knuses i blodig kamp.

Flames of War

Flames of War er et figurspil skabt af det newzealandske firma Battlefront Miniatures Ltd. Spillet er rigt og komplekst, dog fastlægger det mange enkle koncepter. Når du har lært dem, kan du begynde at spille spillet og tilføje noget mere dybde og variation til dine spil. Den første ting at forstå er turrækkefølgen. I din tur bevæger du dig, skyder og angriber derefter. Når du har gjort alt det, tager din modstander deres tur og gør det samme.

Figurspil i lords assembly

Er du helt ny eller en garvet general, så er Lords Assembly stedet for dig. Vi tilbyder spil på alle niveauer og mulighed for, intro spil, hyggespil, samt turneringsspil. Har du bare lyst til at samle, male eller hygge, har vi også et nørkle område til netop dette. I vores figurspils afdeling beskæftigere os med en bred vifte af spændende figurspil, med alt hvad du har behov for, eller kunne ønske dig i form af terræn, battle mats, m.m. De mest sete figurspil er: Aos, 40k, HH, BB, KT WHFB

Galleri Figurspil

Warhammer 40K i Lords assembly

Brætspil i Lords Assembly

Vores brætspils bibliotek består af et væld af forskellige typer spil; casual, samarbejds, børne/famillievenlige, 2-mands spil op til 8-mands spil, eurogames og mange flere. Vores brætspil er opdelt efter sværhedsgrad baseret på Board Game Geek rating, hvor ca.;

– 50% af vores spil er i den lette ende med rating op til 2,2 (Godt for begyndere og familie)
– 40% af vores spil er i den middel ende med rating fra 2,3 – 3,3
– 10% af vores spil er i den svære ende over rating 3,4

Uanset om du kommer med venner, familie eller alene, er du meget velkommen. Det kan også være en mulighed for at få spillet et spil, du har derhjemme, men ikke får spillet nok. Tag det med, så er der sikkert nogle, der vil spille det med dig.

Du kan altid spørge om hjælp, så vil vi på bedste vis guide dig til hvilket spil der kunne være noget for dig. Hvis du vil se hvilke spil vi har, så se listerne med brætspil samt billederne der er nederst på siden.

Brætspil sorteret alfabetisk

Nedenstående liste viser de brætspil der kan spilles fra vores brætspilsudvalg.Denne liste er i alfabetisk orden.

List of board games in alphabetical order.

Brætspil sorteret efter sværhedsgrad

Nedenstående liste viser de brætspil der kan spilles fra vores brætspilsudvalg. Denne liste er sorteret efter sværhedsgrad ref. Board Game Geek

List of board games sorted by Board Game Geek rating.

Åben brætspilsdag

Kom forbi til en dag fyldt med brætspil og hygge. Vi har over 250 spil for alle spillere, lige fra de lette spil for nybegynderne til de store spil for de hærdede brætspillere. Har du et spil eller to du mener andre bør prøve, så er du mere end velkommen til at tage det med under armen. Og mens vi hygger kan du købe lidt snack og drikke i vores lille kiosk.

Der er gratis adgang for alle brætspilsinteresserede!

Tjek vores kalender for fremtidige spilledage og vores lister med brætspil hvor du kan se hvilke spil der kan spilles.

Galleri Brætspil

© 2024 Lords Assembly Esbjerg